Title Image

Opremanje

Nudimo impresivan asortiman SPA opreme, ležajeva, salonsku opremu, najsuvremenija rješenja za opuštanje i regeneraciju, kozmetiku, potrošni materijal, sredstva za održavanje.

SPA Oprema

Finska sauna, Parna sauna, Bio sauna, Mediteranska sauna, Ledena sauna, Infracrvena sauna, Hidromasažne kade, Kneipp bazeni, Ledena fontana, Slani zid, Tuševi doživljaja

Relax program

Biramo ležajeve koji su pomno dizajnirani kako bi tijelu omogućili duboko opuštanje nakon saune naši i savršeno se uklopili u vaš SPA ambijent.

Beauty & Wellness oprema

Naši inovativni tretmanski stolovi, multifunkcionalni stolci i oprema maksimiziraju učinak tradicionalnih tretmana.

Zdravstvene inovacije

Wellness rješenja za mentalnu i fizičku regeneraciju.

Opširnije na Starpool zdravstvene inovacije.

Namještaj

Funkcionalno i dizajnerski najbolja rješenja za svaku lokaciju.

Kozmetika

Inovativni profesionalni proizvodi vrhunske kvalitete. Iznimno ugodni, učinkoviti i sigurni. Arome, ulja, gotovi programi i tretmani. Prezentacija i edukacija uključeni u ponudu.

Spa2o oprema je lijepa i funkcionalna, jednostavna za upravljanje i održavanje. Naši stručnjaci istražuju drevne spa i beauty rituale i transformiraju ih u suvremene SPA programe. Vrhunski brandovi, široka paleta proizvoda od SPA opreme do beauty programa i dugogodišnje iskustvo u izboru prave opreme za vaš SPA  garancija su da će vaše ulaganje ostvariti puni potencijal.

EDUKACIJA

Naši stručnjaci savjetovat će vas vezano za organizaciju, menadžment i pravilno korištenje opreme. Ključno je da se osoblje upozna sa svim mogućnostima i prednostima uređaja koji su instalirani, a u tu svrhu provodimo edukaciju vaših zaposlenika kako bi se korištenje i održavanje provodilo sigurno i lako.

ODRŽAVANJE

Vaše osoblje dobit će upute kako pravilno koristiti i održavati instaliranu opremu kako bi se svi procesi odvijali sigurno i lako. Spa2o tehnička služba ostaje vam lako dostupna za sve eventualne nedoumice i poteškoće.

Kontaktirajte nas