Blog

Spa2O Design / Inovacija  / Profesionalni mirisni dodaci za vaše oaze opuštanja

Profesionalni mirisni dodaci za vaše oaze opuštanja

Znate li da mirisi izravno utječu na naše raspoloženje putem naših emocija?

To je vrlo lako za objasniti jer ih hvataju receptori u nosu i prenose izravno u mozak. Za razliku od našeg osjetila vida i sluha, podražaji iz našeg osjetila mirisa nisu prethodno filtrirani, već se izravno prenose u limbički sustav, a koji je jedan od najstarijih dijelova našeg mozga koji ima važnu ulogu u formiranju emocija i sjećanja. Razlog je to zašto mirisi obično odmah stvaraju sliku u našem umu i izazivaju različite osjećaje. Postoje mirisi s opuštajućim, aktivirajućim, ali i s djelovanjem na povećanje koncentracije ili umirivanje.

Ono što je važno istaknuti da samo ulja visoke kvalitete mogu stvoriti dugotrajno iskustvo mirisa. Upravo takva su Kemitron ulja jer koriste visoku koncentraciju prirodnih eteričnih ulja. Oni se nadopunjuju prirodnim uljima samo kada su prirodne sirovine zabranjene ili ih je teško nabaviti zbog očuvanja ili zaštite vrsta.

Poznato je da se certifikati, propisi i standardi za spa i wellness sadržaje razlikuju od zemlje do zemlje. Upravo je zato važno koristiti profesionalne certificirane mirise koji su izrađeni prema najvišim standardima jer koriste visoku koncentraciju prirodnih eteričnih ulja, baš poput Kemitronovih proizvoda. Oni ispunjavaju sva očekivanja bez obzira gdje ih koristili u saunama, kupeljima, tuševima ili u prostoru. Kvaliteta, održivost i očuvanje prirodnih resursa glavni su ciljevi kada je riječ o ovim mirisnim uljima, a visoka koncentracija prirodnih eteričnih ulja podrazumijeva manje doze potrebne za intenzitet mirisa.

Raznolikost njihovih proizvoda donosi preko stotinjak autohtonih mirisa za mediteranske zemlje, tropske i planinske krajeve tako da je svakom hotelu omogućen vlastiti “branding” mirisa prema sadržaju i lokaciji wellnessa. 

Pakiranja dolaze u količini od 1, 3 ili 5 litara što je ujedno i najekonomičnije a djelatnici naše tvrtke će Vam rado pomoći u izboru koji se miris uklapa u koju zonu wellnessa od spa do relaxa.

Slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili ponudu.