Title Image

Blog

Spa2O Design / Inovacija  / Molekularni hydrogen booster

Molekularni hydrogen booster

Molekularni vodik je najlakši element u atmosferi, a formiran je od dva atoma vodika. Zahvaljujući maloj dimenziji, može brzo doći do tkiva i stanica u tijelu i radi kao selektivni sakupljač slobodnih radikala, djelujući na one koje su najštetniji za stanični sustav. Molekularni Hydrogen Booster je iznimno praktičan uređaj za inhalaciju koji se može koristiti u bilo kojem kontekstu svakodnevnog života. Riječ je o inovativnoj tehnici koja je dostupna svima, lako se koristi te ima vrlo širok raspon psihofizičkih koristi.

Naime, molekularni vodik je moćan antioksidant s blagotvornim učincima na tijelo i um. Osim što usporava stanično starenje, poboljšava kognitivne funkcije što ga čini idealnim rješenjem za tvrtke koje žele unaprijediti kvalitetu života i rada svojih zaposlenika.

Značajan je u oporavku mišića nakon tjelesne aktivnosti, te na tom polju postiže izvanredne rezultate kako u rekreativnom tako i u profesionalnom sportu. Smanjuje osjećaj umora i spriječava nakupljanje mliječne kiseline u mišićima čime omogućuje vrhunske sportske performanse.